lördag 14 augusti 2010

Nu börjar snart allt igen...

...på måndag börjar Hugo dagis igen efter sex veckors ledighet, Alice börjar skolan på onsdag...Börjar helt klart bli stora våra barn.

Ska helt klart bli spännande att se skolan och miljön där i.

Blir också en intensiv höst för HIF, bortamatch mot IFK Göteborg, borta mot Malmö är två av de viktigaste matcherna. De leder med tre poäng just nu, men det kan gå fort i fotboll, rätt som det är ligger man efter i tabellen med sex poäng. Utan Lantz mot IFK, avstängd efter ett enligt mig befängt rött kort. Visst satsningen är tuff och onödigt hård, MEN, han tar bollen och skadar inte spelaren. Jonson i Djurgården gjorde en exakt likadan tackling minuter senare men fick "bara" ett gult kort. Hur resonerade Martin Hansson där? Dessutom ryktas det att Lantz riskerar tre matchers avstängning efter sin tackling. Luktar lite avundsjuka....kan man inte stoppa HIF på plan måste man hitta avstängningar och regler som stoppar lagets framfart.....Usch!

Hyllningsmatch 21 augusti till Kennys ära, Kenny All Stars mot Rögles A-lag. Och tröja nr 19 hissas till taket i Lindab Arena.

Har drabbats av andra blomningen och nyser nåt helt sjukt....har ont i bihålorna nu och snyter litervis...hittills har jag inte haft problem med astman, även om jag blivit lite rossligare, men det avhjälpes med te på morgonen...

Idag lördag ska Alice och Ella leka, Ella kommer hit, kan vara en av de sista gångerna på ett tag eftersom Ella och hennes familj flyttar till Nynäshamn..Ledsamt...
Malin jobbar men kommer snart hem...:-)



Ska ordna lite grejer nu...Ha det underbart alla !