måndag 1 november 2010

Jaaaa, det gick!

Det gick ju till slut att vinna mot Halmstad i Halmstad på skräckarenan Örjans Vall. En stabil 4-0 ledning blev till slut 4-2, och HIF vann rättvist, efter alla rapporter jag fick (tack svärfar) och enligt de TV-bilder man såh senare på kvällen. Nu är det upp till Malmö att slå BP idag, om det ska vara knallhårt in till sista omgången, och då jag själv är på plats i den svenska fotbollens högborg, OLYMPIA. Kalmar FF gästar oss och jag hoppas att det blir fullt hus, "lapp på luckan", 3 poäng och ett hissande av Lennart Johanssons pokal. Men det ska rinna mycket vatten under broarna innan dess. Medan Malmö möter Mjällby....spännande värre. Inte ens Stephen King hade kunnat skriva en roman som skulle vara lika spännande som denna upplösning.
Men det är hur som helst ingen dålig säsong HIF har presterat, med tanke på vilken spelare som lämnade laget efter förra säsongen, Kung Henrik Larsson. Laget har gått till final i Svenska Cupen (final mot Hammarby 13 november på Söderstadion) och slutar som sämst tvåa i Allsvenskan.

Idag ska vi mest bry oss om Rögle som spelar borta mot Borås, dags att kräva revansch efter den snöpliga hemmapremiärförlusten senast då Borås vann med 4-5 efter förlängning.

Morsning korsning!