söndag 31 oktober 2010

Sista oktober

Nervös som bara den idag. HIF ska möta Halmstad på bortaplan, en arena på vilken HIF inte vunnit mer än en gång sedan 1959, och det var 2003. Efter och innan det har det bara blivit en poäng på arton försök, svagt bortafacit med andra ord. Ska de hänga på MFF är det seger som gäller idag. Annars hamnar mot guldet hos "lede fi" i söder.

I övrigt har helgen varit att betrakta som ljuv och mysig. Även om det gått alldeles för fort. I fredags efter jobb, skola och dagis blev det myskväll. Sedan var det jobb för Malin medan vi andra bara tog det lugnt och hade det skönt. God mat på kvällen i form av asiatisk gryta, med kyckling och ris. Sedan blev det lite packning inför Malins och barnens Västerbotten-resa i nästa vecka. Förväntsfulla barn längtar upp till mormor och morfar.

Nu har Malin åkt på jobbet igen, kommer hem sent ikväll, så jag och barnen är ensamma ikväll. I förmiddags var Alice och tränade med Sport Academy. Idag stod dans på temat. Hon älskade det.

I morgon är det 1 november. Bara en månad kvar på det här året lite drygt....vart tog 2010 vägen?

Inom en snar framtid är det julpyssel, gran som ska kläs, julklappar som ska inhandlas, även om jag vet att Malin redan börjat på det sistnämnda. :-)

November är också en intensiv jobbmånad, inte bara budgeten ska vara klar den här månaden, utan också ska två stora Recycling-event arrangeras. Först den 11:e är det WEEE-konferens i Göteborg och den 25:e är det andra upplagan av Återvinningsgalan på klassiska Nalen.
Ja jo, så ska ju nr 11 av Recycling färdigställas också.

Plus en massa annat som jag inte kommer ihåg nu...

Vi hörs helt enkelt.

Håll nu tummarna för HIF!

Tjing