fredag 8 januari 2010

Jobb, jobb, jobb, jobb

Så kan man sammanfatta denna veckan. Malin har eller ska jobba 6 av 7 dagar i denna vecka. I måndags blev hon inringd, hon jobbade i tisdags, i onsdags var vi alla lediga, hon jobbade igår och idag, samt hela helgen.
Barnen på dagis igår och idag.
Vi har också gjort om lite hemma, Hugo har fått ny säng, och lite bokhyllor att sätta sina böcker i, vi har fått upp en hylla (med hjälp av farfar) i sovrummet, där vi har lite böcker och foton på, bildbevis kommer inom kort.
Onsdagen gick i städningens tecken, på kvällen kom farmor och farfar och hjälpte oss med hyllorna. Alice fick en fin Hello Kitty-mössa som farmor stickat.

Idag ska vi efter avslutat arbete till Margot för tvätt av sofföverdrag, det är bra att hon kan hjälpa oss, eftersom de har en sådan tvättmaskin som tåler grovtvätt. Ikväll blir det nog en lugn kväll, tidigt i säng.

Och Rögle förlorade som vanligt mot Skellefteå AIK. 2-3 denna gången....ju fler förluster desto närmare en seger kommer de.

På HIF-fronten kan rapporteras att man nu har klart med två nyförvärv, de båda mittfältarna Airdin Gashi och Mattias Lindström. Lindström spelade i HIF för fem år sedan men är nu tillbaka efter utflykter till Österrike, Danmark och GAIS.

Kallt som sjutton idag, inte bara ute, jag har fått sitta med jackan på hela fm. Brrr!

Ha det gott!