måndag 25 januari 2010

Saker och ting börjar stilla sig

Förra veckan var spännande, minst sagt, med tanke på lillebrors operation, som han nu hämtat sig riktigt bra ifrån. Men han var bra medtagen de första dagarna, inte så konstigt med alla medikamenter, gips och påfrestningen som en operation i fötterna innebär.
Nu har han dock piggnat till, även om nätterna fortfarande kan vara lite oroliga, med ont i fötterna. Han slappnar väl av så pass mycket då att han känner att det spänner och skaver. Då får mamma och pappa sitta och massera tårna...
Han har till och med rest sig och tagit några steg, även om han ser frågande ut till om det verkligen ska fungera att gå på gipset :-)
De första dagarna blev det soffliggande med mycket filmtittande, men nu vill han sitta upp och han kryper runt och leker...

I övrigt så var Malin på vinfest i Rydebäck i fredags, och det var trevligt...och gick en del likör hörde jag.. :-)

Veckan som kommer bjuder på föräldramöte på dagis på torsdag, samt Me & I-party hos kusin Cattis, på fredag ska jag och Malin tillsammans med Sofie och Fredde gå ut och äta. Ska bli nice! På lördag är det kalas för morbror Mats som nu med stormsteg närmar sig de femtio.

Nu är det lunch....

Höres!