tisdag 22 juni 2010

Underbar familjedag

Solen sken och värmen har äntligen nått våra breddgrader. På förmiddagen städade Malin och barnen förrådet, det blev så fint och var sak fick sin naturliga plats. Pappan i familjen har länge snackat om att städa ur det, men det har inte blivit av. Tur att hans änglar finns som gjorde det istället. :-)

Efter det blev det lite vattning av både blommor, träd och barn. (bilder kommer här efter).

På eftermiddagen blev det en tur ut till Bjuv för grillning med farmor och lek och stim på gräset. Bland annat övade Alice på att cykla, snart så sitter det nog.

Idag ska barnen på utlyfkt till Landskrona, så igår kväll när vi kom hem stekte Malin plättar och gjorde i ordning barnens matsäck, som vi packade ner i respektive ryggsäck.

Idag jobbar både Malin och jag, från tidig morgon till sen em.

Fotbolls-VM i all ära, men jag tänker fortfarande på det underbara kronprinsessbröllopet där prinsessan avbörd fick sin prins av folket. Vilka bilder, tal, och festligheter. Love royalism.

Apropå VM, 7-0 till Portugal mot Nordkorea. Vi såg de första 20 min och tyckte att koreanerna såg väl så bra ut som portugiserna. Nordkoreanerna såg livrädda ut, efter matchen. Undrar vad som väntar dem vid hemkomst, kan bara föreställa mig....

Idag startar Wimbledon för Söderling, tuff första match mot Ginepri från USA...Hoppas hoppas.

Tills vi hörs igen, ha det bäst!