torsdag 31 juli 2008

Glömde bort kvällsinlägget

Så det får bli en summarisk rapport idag istället. Jag och Hugo tog tåget ut till Bjuv för att grilla med farmor och farfar. Alice och Malin gick på bio, där träffade dem Alices kompis och farmor och farfars granne, Filippa. Kung Fu Panda var filmen de såg. Sedan kom flickorna tillbaka till Buv för att äta lite och hämta oss.
Hugo var överlycklig när han fick gå runt bland farfars tre bilar, och dessutom åka en liten tur i Volvon och sedan spana in insidan av Thunderbirden.

Då Malin och Alice var på bio, blev de av Filippas pappa inbjudna på grillmiddag idag i Bjuv. Trevligt, med grillning. Dessutom leker flickorna bra med varandra. Ska bli roligt.

Klockan 14 idag hämtar Malin (som ju har semester - den lyckosten) och ungarna, Margot, för vidare färd till Ängelsholms hembygdspark. Där ska man se på sommarteater "Pettson och Findus", och titta på djuren i aprken, leka i lekparkerna, fika och annat skoj.

En fundering bara - har svenskar blivit lika "smarta" som ryssar och jänkare? Jag tänker på inför OS som startar om åtta dagar i Peking, Kina. Alla verkar vara skadade och ska enligt tidningarna vara tveksamma till start. Är det för att dölja ngt? Eller är det för att vagga in konkurrenterna i falsk tro, för att sedan på plats chocka hela världen med toppresultat?

Dagens betänkande: "Arbete är det viktigaste i livet, därför bör vi alltid spara lite till morgondagen".