måndag 22 februari 2010

6 medaljer - hur många till?

Just nu har vi sex stycken medaljer i vinter-OS i Vancouver. Men det är inte alla favoriter som pallat för trycket, Emil Jönsson, Helena Jonsson, Lars Lewén. Istället är det de (förutom Kalla, Pärson och Ferry) som inte varit så framträdande i vinter som tagit medaljerna, Anna Haag, Johan Olsson och Markus Hellner.

3 guld, 1 silver, 2 brons.

Jag tror att Tre Kronor tar medalj, att Anja kniper en till i någon av de kvarvarande alpina grenarna, något av stafettlagen i längdskidåkning (tjejerna ligger bäst till), något av sprintlagen, och curlingdamerna tar medalj, det är fem, kanske att nåpgon kan överraska men nu är det ju inte så många grenar kvar tyvärr. Skicross damer visserligen men där tror jag inte mycket på Sverige även om Anna Holmlund blivit mycket omskriven.

Helgen som gåt då har Malin jobbat, men vi hade fredagen ihop och "fredagsmyste". I lördags var Alice hos Ella och lekte och de åkte till ishallen och åkte skridskor.

Snön fortsätter, trist. Nu får det vara nog!!!

Våren var är du??? Allsvenskan börjar i mars, hur ska det gå? Ett nytt "Gelsenkirchen" (där Sverige mötte Västtyskland - tror jag iaf och man spelade med röd boll, för att snön låg på planen).

Så, lite om detta. Ikväll blir det OS - igen...

Ha det!