måndag 1 december 2008

Så var det december

Årets sista månad är här, det känns inte som det i luften, med en 7 plusgrader och barmark. Men bara för en och en halv vecka sedan var det full vinter här. Men men, snart semester i snörikt Norrland. Ska bli helt j-vla underbart, för att uttrycka mig milt.

Om Rögle skriver jag bara - match i kväll igen i Kinnarps Arena - ny förlust? Ja det är stor risk för det, eller så är Rögle inne i en varannan vinst-match och i såfall borde de vinna ikväll, men det är ju trots allt svenska mästarna som bjuder upp till dans.

Bara en dag kvar sedan semester!!

Alice ska på skolutflykt i morgon - till leksaksmuseet i Osby, där Bröderna Ivarsson en gång startade sin lilla fabrik BRIO. Osby är ockå mera känt för att varit inblandad i Stockholms OS-satsning ...det var nämligen tänkt att de aktiva skulle bo i en OSBY...:D

På bild ser ni de rosor jag förärade min älskade hustru för en vecka sedan, och de är fortfarande lika vackra...

Idag ska vi mäta och väga Hugo, 2 1/2 års kontroll...

Hämtade hem barnen från Bjuv igår, där de tillbringat helgen tillsammans med farmor och farfar. De hade varit på julskyltning och hälsat på tomten, fick varsitt paket. Alice en ryggsäck med tummeliten och Hugo något med en stridsvagn(?).

Höres vänner!