måndag 9 februari 2009

Ikväll smäller det!

Då är det övernattning i nya huset för första gången...förutsatt att tapetseringen av vårt sovrum är klart. Igår och i lördags var vi till huset och bar in flyttkartonger, möbler och dylikt. Hugos rum är nästan klart, lite lampor och en och annan tavla ska upp på väggen bara. I Alice rum står ett tapetserarbord, så är han klar idag kan vi fixa hennes rum också. Köket och vardagsrummet är till viss del klart. I köket ska ett skp ställas in, snickarna kommer idag och fixar det förhoppningsvis.
Ikväll hjälper pappa oss med att at det sista från lägenheten, soffa, tv-bänk, TV, sängarna, hyllor till huset. Malin, mamma, och barnen är då i huset och stökar iordning.

Men mycket hänger såklart på att de är klara idag, det är trots allt den 9:e idag och man vill ju börja bo in sig snart.

I övrigt så var vi ner till fäkttävlingen i GA-hallen i går, jag och barnen. Alice stannade kvar med farmor och hjälpte henne och Sofie i kafeterian. Hon fixade toast till alla hungriga fäktare, det tyckte hon var jätteroligt. Efter att jag och Hugo kommit hem, så mötte vi upp Malin i lägenheten och for sedan till huset och stökade. Alice kom dit senare med farmor och farfar.

I morse var Hugo överlycklig när vi gick till dagis, för då vinkade sopgubben i sopbilen till honom, och han tutade. Det var nog den bästa start på dagen som Hugge kunde få.

Nu ska jag fortsätta här med mitt.
Ha det!