fredag 27 februari 2009

Städning och iordningsställande

Igår hade vi en totalgenomgång av huset, städning uppe och nere, tvätten gick varm, farfar hjälpte oss med kökslampan och Alice taklampa, jag satte upp lampa i hallen uppe, Malin torkade golv och handlade tillsammans med Alice och farmor. Hugo tittade på film....

Så alla bidrog med sitt kan man säga. Nu har vi äntligen kommit i ordning kan man säga, det är bara småsaker som fattas, fotoramar, nån enskild tavla m.m.

Idag har Alice varit ledg från dagis (hon går ju bara mån-torsd) och de har köpt skor till Alice, Hugo och Malin. Dessutom en runda inom Systemet inför rundvandringen imorgon.

Imorgon bitti börjar Malin jobba och kommer hem 13:30. Sedan är det som sagt rundvisning för farmor, gamlafarmor Margot och gamlafaster Lisbeth.

Ikväll är det så äntligen dags, Alice pratar inte om annat: MELODIFESTIVALEN! I Malmö Arena, första gånge för mig. Hugo får vara hemma och tillbringa kvällen med farmor och farfar.

Jaha, KVALSERIEN nästa för Rögle. Vet att det säkert finns många därute som tänker "Vad var det vi sa" men jag tycker att Rögle bjudit upp bra och haft lite naivitet och lite oflyt som kostat dem detta läge. Nu är det nya tag och en av två platser ska de bara ha. Ikväll avgörs det i Allsvenskan vem som gör upp om sista kvalserieplatsen. Ska Malmö missa? Svår bortamatch i Leksand väntar.

En positiv nyhet iaf. Daniel Johansson, backen i Rögle har skrivit på för ytterligare ett år i grön-vit dress.

Det var allt för idag mina vänner....