tisdag 24 mars 2009

Förargelseväckande beteende

Måste bara berätta om en händelse vi var med om i söndags och som chockade oss djupt. Vi var ute och körde i bilen efter det att Malin slutat jobba. Vi kom in på en liten gata ungefär i höjd med mitt jobb, där står en dam med en cykel, hon är lite lustigt klädd så därför har vi uppmärksammat henne redan, men rätt som det är drar hon ner byxorna och en vit rumpa blottas, sedan urinerar kvinnan ogenerat rätt ut på ett stängsel. Hon hade ingen tanke på att ställa sig lite undanskymt utan bara precis på trottoaren och uträttade sinabehov där man står och går. Vi skrattade gott...det såg allt för komiskt ut...Ja det finns många lustigkurrar runt om i staden....Helt klart risk för förargelseväckande beteende...

I morse lämnade jag barnen på dagis, Alice var förväntansfull inför resan till Landskrona och Citadellet. De skulle också gå på museum.

Jaha, då var det dags igen ikväll, bortamatch mot Södertälje. Huva! Men nu är Tjärnqvist tillbaka, men då fick vi ju Demén-Willaume skadad för resten av året (ledbandet av). Hoppas på åtminstone en poäng borta för att sedan kanske kunna vinna hemma mot SSK när serien vänder.
TV4 Sport sänder....ska ses? Absolut!

Ha en fortsatt underbar dag - i morse vaknade vi av att marken var täckt av hagel.