måndag 9 mars 2009

Melodifestivalrepris

Igår kväll när Hugo återvänt från Bjuv så hade vi Melodifestivalrepris, Alice dansade till alla låtar och Hugo låg i soffan och lyssnade. Hugos favoritlåt var Caroline af Ugglas "Snälla, snälla", så fort låten var slut, blev han arg och frågade vart "Snälla snälla" tagit vägen. Alice favorit är Molly Sandens "Så säger stjärnorna", Malins favorit är HEAT med låten "1000 mile" och vår gemensamma är Sarah Dawn Finers "Moving On". Varnimng också för internationella juryns val Sofia Perssons låt "Alla".

I övrigt var det lugnt, vi följde också slutet av tennisen. En heroisk insats av Thomas Johansson och Andreas Vinciguerra, som jag unnade ett annat slut. Vinci har inte spelat proffstennis sedan 2006 och Johansson är nyss tillbaka efter en fotoperation. Näst intill bragdguldet, om de vunnit. Nu vann Israel matchen med 3-2 och får möta Ryssland i kvartsfinal, Sverige får kvala sig kvar i elitdivisionen. Hade Söderling (vår bäste just nu) varit med hade Sverige vunnit komfortabelt, det är jag ganska säker på.

SM-hockeyn rullar på men mest väntar jag på den 13:e mars, då kvalserien kör igång. Nervöst javisst, Rögle har ju som fd elitserielag allt att förlora. Men samtidigt inspirerande.

Nu, lite kaffe till och sedan full fart...