onsdag 25 mars 2009

Ny Rögle-seger

Igår kom så den fjärde raka vinsten frö Rögle, men bortsett från premiären i Växjö, satt det hårt åt. Man låg länge under med 1-2, men efter att ha gjort två snabba mål i åttonde minuten i tredje perioden så vände man på steken. Skulle vilja tillskriva Gunnar Persson, tränaren, segern. Tack vare hans omrotation i laget vann man matchen och lyckades manövrera ut Södertälje som hittills i matchen varit överlägsna Rögle. De hade bättre fart, bättre passningsspel och tanke och finess i sitt spel. Men när Persson satte in Sjögren ihop med Abbotts och flyttade Gath till tredje linen, och rullade runt på tre femmor, och laget började läga puckar sjupt i SSK-zonen, byttes kommandot.

Nu är det retur på fredag i Lindab Arena. Kommer bli lika tufft och tätt då. Det gäller att "Torpet" spikar igen ännu en gång. Tjecken Pavel Rosa börjar bli en poängmaskin (not) med två poäng i samma match.

I övrigt lugnt på hemmafronten. Vi ska ha storstädning ikväll, Malin ska gå i skolan i eftermiddag, och sedan blir det lite mys på kvällen.

Ska hämta våffeljärnet hemma, är Våffeldagen idag, och då vankas det VÅFFLOR.