tisdag 21 oktober 2008

Fortfarande sjukt

Lillebror var fortfarande lite febrig igår, så han fick stanna hemma från dagis idag. Piggare idag får nog gå på dagis i morgon. Malin också dålig, influensasymptom. Alice har dock klarat sig hittills. Idag har de varit i Ramlösaskogen...Hon har också tagit med sig en påse med löv hem, som hon suttit och pysslat med och klistrat fast på en tavla...Bildbevis kommer.

Annars har det mest regnat idag och varit allmänt trist väder. Inte kunde man glädja sig åt HIF heller, som på Behrn Arena i Örebro förlorade mot ÖSK i går, med 3-1. Med sex stycken ordinarie spelare borta är det en utmaning, men samtidigt, har man guldambitioner (och man hade verkligen chansen att gå i kapp Elfsborg och Kalmar) så måste man prestera bättre. Se på Rögle de har visat att de kan vinna utan Kenny Jönsson på plan då måste också HIF kunna vinna utan Henke. Nästa match på Olympia, Trelleborg kommer på besök. Sugen på att vara där faktiskt. Får se om jag hinner....Har ju Ullared först....

Matakuten på TV4 - se det om ni kan nästa vecka. Det är informativ TV som visar på bristerna i svensk skolmatsbespisning. Bara halvfabrikat och helfabrikat, uppvärmning av mat som varit nedkyld i tre dagar....Usch...!

Nu ska jag fortsätta....med mitt....