måndag 13 oktober 2008

God lunch & Massage

Idag fick jag besök på jobbet av Ullis, Magnus och Malin. Vi hade "lunchdate" och skulle äta på Restaurang Impius. Mycket gott, och rikligt tilltaget som vanligt. Att lunchen dessutom tillbringades i goda vänners lag var ju inte det sämsta.

Sitter just nu och skriver på sista texten till nr 10, 2008. Efter att ha haft massage i en halvtimme efter lunch. Företaget provar olika massörer för att till slut hitta den som de vill skriva avtal med, vilket innebar att det idag var en vietnames som masserade mina sargade axlar..."inte bja, gö ont va" sade hon hela tiden, och jag kunde bara hålla med. Hon avslutade hela massagen med att slå stenhårt längs ryggraden och säga: "Två dar sen allting onda borta, ja". Alla massörer har helt enkelt olika metoder.

Tyckte synd om Robin Söderling. Han fick inte vinna sin första turneringsseger igår heller. Argentinaren Nalbandian blev för svår och vann med 2-1 i set. Robin har varit i tre finaler i år och förlorat samtliga, tyder på bra psyke....Men det är inte synd om honom, han fick ju e fullgod ersättning som tvåa 62400 Euro.

NU ska jag fortsätta....höres....