tisdag 14 oktober 2008

Ny dag - nya lekfullheter

Har alltid tyckt att Lotta Gröning, debattredaktör på Aftonbladet, varit en sansad kvinna med hyfsat sunda åsikter, men igår höll jag på att sätta kaffet i vrångstrupen. Hon skrev om att hennes fantastiska bensinmack (dessutom namngiven i tidningen) hade belönat henne med en guldmugg som innebar att hon fick gratis kaffe året ut. Men hon hade svikit macken och börjat tanka på en 50 öre billigare obemannad mack istället, och nu när hon passerade såg hon att hennes förra favoritmack hade lagt ner. Det tyckte hon var synd och sorgligt, det tycker inte jag. Det är väl bra om det inte fungerar att driva en mack som enbart säljer bensin, och belönar sina kunder med guldmuggar för att de tankar fossila bränslen. I framtiden finns inte bensin som drivmedel för våra bilar, så är det bara den utvecklingen går inte att hejda. Hoppas Gröning inser det, nästa gång hon ska byta bil.

Känns lite tomt nu när gästerna åkt hem. Men vi ses ju snart ånyo.

Igår kväll efter att Malin varit ute och lämnat Ullis och Magnus på flygplatsen begav hon sig till Bjuv för att agera frisör till mamma. Det blev enligt rapporterna bra.

Mycket kvar i oktober...16 München, 23 Rögle-SAIK, 24 Ullared, och däremellan lite olika aktiviteter och grejer som ska fixas.

Ha en fortsatt bra dag mina vänner.