måndag 20 april 2009

Måndag

Dagen startade med att man vaknade med solen i ögonen...Härligt, värme! Hugo och Alice pigga direkt från 06:40.

Igår var Alice hos Ella, och vi hade Sofie och Fredde på besök, då tog vi lite bilder i samband med en promenad. Några av dem ser ni här nedan.
Var trött i morse, satt uppe och planerade bröllop till över 24:00.

Lunchat med Malin som var förbi på jobbet efter att ha varit skolflitig och lämnat in en tenta, och dessutom hunnit klippa sig. Riktigt snyggt blev det.

Idag är första långa heldagen för barnen på dagis, ska bli kul att se om de är trötta efteråt?

Fick också reda på att Marcus med familj kommer ner i sommar. Vrålkul att få visa dem Skåne på sommaren, då landskapet är som allra vackrast.

Idag är det HIF:s fjärde match i Allsvenskan, borta mot Örebro på Behrn Arena. Ingen lätt uppgift med tanke på historiken. 14 senaste matcherna på Behrn Arena (fd Eyravallen) har slutat med bara fyra HIF-vinster resten är oavgjorda eller förluster. Hoppas att HIF:s goda trend håller i sig och att de bryter den negativa trenden mot Örebro på bortaplan. Det var som Marcus Lantz utryckte det i tidningen; Det är inte likt HIF att vinna med 1-0, men tre poäng är tre poäng och det är ändå det som är det viktiga.
Hoppas, hoppas, hoppas....att det går rätt väg.

I övrigt så hopar sig arbetshögen, allt från smågrejer till stora projekt. Plus att jag ska hinna iväg på en konferens och ett årsmöte och två kundbesök i Stockholm i slutet av veckan...Men men..det löser sig sa han som sket i vasken...

På lördag ska jag och Alice stå på loppis. Vi har bokat upp oss på ett bord...mellan 9-13 ska vi stå där och exploatera våra varor....

Nu.....åter arbetet!

//Martin