lördag 20 september 2008

Godmorgon!

Malin jobbar, jag och barnen har tittat på Smurfarna och nu sitter de och spelar Monopol. Inte helt enkelt, men det ska börjas i tid.:D

Måste väl kommentera de senaste dagarnas stora samtalsämnena, Elitserien. 3-0 på bortaplan är bra men man får inte tappa en sådan ledning. Även om man är nykomling, och inte har samma rutin som laget man möter. Men jag tror att det smög in sig en falsk säkerhet i "unga" Rögle. Det är en av de svåraste ledningarna man kan ha, 3-0. Att de kommer tillbaka återigen efter fyra rka Skellefteå-mål är starkt. Sudden-förlusten är inget att säga om - det är lotteri. Kenny Jönsson och Co mter idag Färjestad, jag hoppas att det blir ytterligare poäng till Peter Johanssons lagbygge i nya Lindab Arena. Bra medialt intresse borde det bli, Jörgen Jönsson mot lillebror Kenny....bara det, två OS-guldmedaljörer mot varandra. Hoppas inte det blir som det brukar - att domarna inte klarar pressen, och att det blir likt i Allsvenskan i fotboll, de viker för storlagen, de oetablerade får därmed fler utvisningar, vilket i sin tur iblad kan avgör matcher. Men jag tror och litar på den svenska domarkåren. Lycka till i kväll Skellefteå uppe i Luleå.

Farmor ska komma in idag och hälsa på barnen.

Nästa stor match är nu den 24:e då HIF tar sig an Kalmar på Olympia. Hoppas att guldstriden kanske kan tätas till något.

Vi hörs sedan.
Adjö för nu.