tisdag 2 september 2008

Nyheter från igår

Även gamla nyheter kan vara värda att berättas.
Så...igår var vi efter avslutat dagis på dagis igen, för öppet hus-besök. De hade fått så fint, och bjöd på fika. Alltid gott. Alice var mäkta stolt över att visa runt, men lillebrorsan hittade lastbilar och annat att riva och leka med.

5-1, 5-1, 5-1! En dag som denna är det lätt att vara "kaxig". Mitt kära HIF spöade Hammarby hemma på Olympia. Henke två mål och ett målpass, karln är fantastisk, och enligt en arbetskamrat som var på plats spelade dem som i fornstora dagar. Man kunde inte tro att de för två veckor sedan förlorade mot Ljungskile och Gefle. Nästa uppgift...borta mot "Peking", ingen lätt match att möta ett lag som slåss för sin existens. Och så var det ju det där med HIF mot bottenlag....ingen bra ekvation.

Ett barndomsminne försvann igår i och med Lennart Swahns bortgång. Rösten til John Blund har många i min generation förknippat med honom, men frågan är om han inte är mest känd för oss som programledare för Gäster med Gester, Razzel och Blåsningen.

Har några bilder kvar från Liseberg som jag tänkte lägga ut...

Mäkta stolt blev vi i morse då jag skulle byta blöja på Hugo och han direkt rusade mot toaletten "Måste kissa" satte sig ner på pottan och kissade. Han är så duktig...

Malin i skolan idag och igår. Dessutom ska hon jobba i helgen. Verkligen fantastiskt att hon orkar, familjen, skolan och jobb. Hon är magisk, vår Malin.

I eftermiddag väntar vi besök från farmor och farfar som kommer in för att hälsa på barnen och titta på vår nya inredning och barnens rum...


Nu dags för lite bilder....

Höres!