lördag 13 september 2008

Utelek och fika

Igår efter jobbet och avslutad middag gick jag och Malin ut med barnen i lekparken och lekte i en timme. Det var riktigt kallt i luften, så vi fick gå upp och hämta barnens västar till dem. Gungning, klättring, rutschkana och fika, som vi hade med oss ut, kaffe och saft.

Idag har Malin och Hugge redan varit ute på en promenad på morgonen, hem kom dem med frallor...gott!

Nu ser Alice på "Dunderklumpen" och Hugo han står och försöker öppna balkongdörren, Malin i telefon med Ullis.

Tre dagar kvar till Elitseriepremiären...RBK-SAIK. Får se hur det går...har fått intrycket av att många AIK:are anser matchen redan vara klar...men den ska spelas först och "it ain´t over until the fat lady sings" - det är inte över förrän "hesa Fredrik" ljudit.
Kenny Jönsson, Mathias Tjärnqvist, Daniel Johansson, Jakob Johansson, Mikael Gath och Mattias Sjögren, samt nyförvärven tvillingarna Abbott och Mario Kempe är profiler som man bör hålla koll på.

I morgn svår och tuff match för HIF - borta mot jumbon IFK Norrköping. Hemma fick de bara 2-2 efter kvittering av "Peking" i sista minuten. Det har varit HIF:s svaga punkt hela säsongen att spela mot på pappret sämre lag...Jag tror att det blir jättesvårt imorgon för Henke & Co.

Trevlig helg!