torsdag 7 augusti 2008

En dag kvar till OS

Nu är det bara en dag kvar till OS. Cirka 25 dagar att njuta av idrott av högsta klass...Enda gången man sitter och tittar på dubbeltrap och anser sig vara expert på området efter en halvtimmes sändning. Likadant är det på vinter-OS och curling, man upptäcker att man efter en stunds tittande sitter och skriker: Akta Hoggen! (Hoglinjen - där man måste släppa stenen innan den passerar). Härligt med friidrotten, brottningen, fäktningen (svensk deltagare Emma Samuelsson, EM-silver i fjol trots att hon är junior), handboll, dubbeltrap (med Håkan Dahlby), simning, tennis, bågskytte m.m. Kan rekommendera www.svt.se/os och där spela OS-spelet för att lära sig mer om OS-historien.

Igår var Malin och barnen jätteduktiga och stökade på med att göra barnens rum fina. Jag lägger ut ett par bilder på dem så att ni ser hur de ser ut nu, det återstår bara lite småjox.

I övrigt så ska jag faktiskt hjälpa till på en fäktuppvisning idag, för en möhippa. Ska bli kul att träffa Krister igen och att få känna på fäktningen för en stund.

I eftermiddag är det så dags för Malin att jobba igen. Men hon är ledig hela helgen. Skönt. Vi ska åka ut till Bjuv på fredag, äta lite gott och spela kort. Kanske stannar vi också nån extra dag. Vem vet??

I morgon får ni inte glömma att hissa flagg för våran drottning som har namnsdag.

Ha det så gott så länge vänner.
Bilderna följer efter detta inlägg.