fredag 22 augusti 2008

Sänghimmel och biltavlor

Nu är barnens rum snart helt färdiginredda. Malin har gjort underverk med dem och inrett ett prinsessrum och ett bilrum.
Det kommer bilder på hur det ser ut på barnens rum. Bland annat så har Hugo fått nya gardiner, en tavla med bilmotiv, en sänglampa i form av skalbagge, Alice har fått en sänghimmel, prinsessmatta och nytt överkast. Riktigt fint.

Igår var det en bra svenskdag, med två medaljer, inget guld men ändå. Brons i segling och silver i hästhoppning. Idag tävlar Klüft i längdhopp och Jörgen Persson spelar kvartsfinal i bordtennis. Kanotfinal för Markus Oscarsson också.

Nu fungerar äntligen min mail ordentligt igen. Jag trodde ett tag att det kunde bero på att vi hemma använder oss av AirPort, och att den stör när jag kopplar in datorn på jobbet. Men vår webkille fixade det och det berodde tydligen på att webmailen inte släppte mailen när de var lästa utan sparade dem och lade dem på hög, vilket blev för tungt för mailboxen.

Lyssnar på Radiosporten.

Snart helg igen, underbart och Malin är ledig....Underbart. När helgen är över kommer vår nya soffa....Längtar....

På jobbet ökar det nu, med golftävling i nästa vecka, sedan är det stort mässnummer på 80 sidor, en massa annat, förberedelse för vår konferens i november, planering inför Miljöteknikmässan i oktober och utdelning av vårt miljöpris SWEDISH RECYCLING AWARD. Vill ni veta mer om priset? www.recyclingaward.se - där kan ni hitta bilder på vinnaren från förra året.

I morse stod en motorcykel utanför Hugos dagis - då blev det inte lätt att få in honom på dagiset. Men när han såg att en stor leksakslastbil fanns inne på dagis så sprang han in...

Nu ska jag uppdatera portalen recyclingnet.se...

Vi höres!