söndag 17 augusti 2008

Nybadade barn och HIF-sugen pappa

Ja vad gör man, när de visar HIF på TV och inte själv kan närvara vid Olympia, då vill man såklart se dem, men barnen är inte lika intresserade ännu (även om de är HIF-are i själ och hjärta), så de ser hellre Bolibompa (som för övrigt helt flyttat till Barnkanalen - hur tänkte ni där SVT?). Jo de får så klart se sitt, och pappa följa di röe från datorn.

Idag har vi gjort en massa, sett OS (Holm och Kallur och Mustafa i final), sett filmer Sune och Katten Gustav, nu Bolibompa, fikat med "dammsugare", ätit middag, städat balkongen och badat och klippt naglar (åtminstoen fick jag klippa fingernaglarna, alltid nåt).

Alice träffade en dagiskompis när vi varit till affären, och de lekte genast bra med varandra. Ska bli skönt för henne att träffa sina kompisar igen.
Hugo har säkert fått några nya kompisar på Nallen.

Tänkte på att Henke är snusförnuftig - i Aftonbladet berättade han om sina tankar kring fotbollen, alltid kloka värderingar tycker jag. Kul att en sådan kille lyckats.

Ska sätta på lite kvällskaffe...och sedan lägga barnen, tidig sänggång ikväll så de orkar gå på dagis i morgon bitti.

Malin kommer vid 21:30. Längtar....

Längatr efter vår nya soffa...ska bli skönt att krypa ner i den och ha lyxen att ha TV vid sängen, det har jag inte haft sefdan pojkrummet i Bjuv (då en 12-tums MARK)...

Ha det!