torsdag 21 augusti 2008

Hantverksarbete

Tro det eller ej, men jag har vittnen till att jag igår själv borrade upp gardinstångshållarna och skruvade fast färstena. Riktigt händig för att vara totalt ohändig. Och de sitter kvar...

Nu är fönsterarbetena inifrån lägenheten avslutade men lite återstår utifrån, såsom fönsterbleck och lite småjox.

Igår ringde de från IKEA, vår soffa kommer på måndag. HÄRLIGT! Får man ge sig på den och montera ihop den, mitt självförtroende på sådant arbete är just nu stort.

OS-brons idag till seglarna. Guldet var deras innan seglingen men som allt annat när det gäller idrott så är det inte klart förrän man tävlat om det och slutsignalen gått.

Vaknade 04:00 i morse och följde då gångtävlingen för damer, såg att en av kvinnorna hade ett roligt namn, SHI NA och kan ni tänka er vilket land hon tävlade för? Jo, CHINA.

I övrigt såg jag Magnus Arvidsson ta sig till final i spjut, Emma Green hoppade sig till final i höjdhoppet och Elina Eggers tog sig till final i simhopp 10 m, dessutom springer Johan Wissman final på 400 meter idag, och så har vi Carolina Klüft i final i längdhopp på fredag, och vi som törstar efter alla möjliga medaljchanser som finns, så har vi hästhoppning individuell final med främst Rolf-Göran Bengtsson....

Idag är det jobbfest för Malin, grillning och trevligt samkväm.

Hörs av under dagen!